گوگل آنالیتیکس
سلام خدمت شما دوستان و همراهان همیشگی کدپز.
با سری آموزش های گوگل آنالیتیکس در خدمت شما عزیزان هستم .
در این پست قصد دارم توضیحاتی اجمالی درباره ی گوگل انالیتیکس خدمتتون ارائه بدم و همچنین علل استفاده از اون رو با هم بررسی کنیم.
گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)، ابزار تحلیلگر شرکت گوگل است که در بین کاربران ایرانی به نامهای دیگری نیز مانند گوگل آنالیز، گوگل آنالیتیک و گوگل آنالیتیکز شناخته میشود . این ابزار تحلیلگر میتواند اطلاعات بسیار کاملی را دربارۀ ترافیک ورودی در اختیار مدیران یک وبسایت قرار دهد. اطلاعاتی که میتواند نقش بسیار مهمی را در بهینهسازی یک وبسایت و پیشرفت آن ایفا کند. اما چیزی که گوگل آنالیتیکس را به یک ابزار لازم برای صاحب هر وبسایت (یا اپلیکیشن گوشی) میکند، فقط قدرت غیر قابل انکار آن نیست ، بلکه این موضوع است که گوگل آن را به رایگان در اختیار تمام وبسایتها قرار داده است و استفاده از آن هم واقعاً راحت است. آنقدر ساده که حتی کاربران ایرانی که به زبان انگلیسی تسلط چندانی هم ندارند، میتوانند با مطالعه یک آموزش ساده از آن استفاده نمایند.
با این وجود، به دلیل نامعلومی هنوز هم بسیاری از وبسایتهای فارسی از این تحلیلگر استفاده نمیکنند. من در این سری آموزش قصد دارم طریقه کار با این ابزار را از پایه به شما آموزش بدهم و در مورد اطلاعات تحلیلی مختلفی که در اختیار شما میگذارد، صحبت کنم. پس در صورتی که اصلاً با گوگل آنالیز آشنایی ندارید و هیچوقت از آن برای تحلیل وبسایت خود استفاده نکردهاید، یا در صورتی که آن را نصب دارید ولی تا به حال سراغش نرفتهاید، پیشنهاد میکنم این مطلب را از دست ندهید و نگذارید این فرصت استثنایی برای پیشرفت وب سایت شما از دست برود.
درباره این سایت